טראפלס ושוקולד ג'אנדויה
את המנות הטעימות הללו הכנתי בסדנת קינוחים שהתקיימה ב"הסטודיו לבישול" בה השתתפתי עם עוד בלוגריות מקסימות. מכל הקינוחים, אלו הקינוחים הכי פשוטים!
טראפלס
250 גרם שמנת מתוקה
500 גרם שוקולד מריר
ממיסים על בן-מארי שוקולד. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מורידים מהאש, יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים בתוך אבקת קקאו.
יותר פשוט מזה אין. בבית הכנתי את הטראפלס בתוך תבניות סיליקון שניתן להשיג ב "שף דיפו" או בכל חנות מקצועית שמספקת אביזרים לקונדיטוריות.
צילום: פבל מלין
שוקולד ג'אנדויה
300 גרם שוקולד
100 גרם אגוזים
300 גרם מחית פרלינה
ממיסים שוקולד ופרלינה בקערה על בן מארי, מורידים מהאש ומוסיפים את האגוזים
משטחים על גבי תבנית ומקררים.
Comments
Powered by Facebook Comments
קארין
3 ביוני 2013 at 12:23אני חייבת להכין!
תודה רבה על המתכון!
שושי ביטון
3 ביוני 2013 at 15:23בשמחה! זה ממש פשוט וטעים!