מוס שוקולד בשלושה צבעים

שיר שבתאי המתוקה הכינה לנו מוס שוקולד מעולה בשלושה צבעים, במנות אישיות ומקסימות.

החומרים (4-6 מנות):

למוס שוקולד לבן: 150 גרם שוקולד לבן, קצוץ דק, רבע כוס שמנת לקצפת, 3 כפות חמאה ללא מלח מרוככת, 2 ביצים מופרדות 1 כפית סוכר

מוס שוקולד חלב: 150 גרם שוקולד חלב משובח קצוץ, רבע כוס שמנת לקצפת, 2 כפות חמאה ללא מלח מרוככת, 2 ביצים מופרדות 1 כפית סוכר

מוס שוקולד כהה: 150 גרם שוקולד מריר משובח קצוץ, רבע כוס שמנת לקצפת, 1 כף חמאה ללא מלחמרוככת , 2 ביצים מופרדות, 1 כפית סוכר שוקולד לבן לקישוט.

אופן ההכנה:

1.מוס שוקולד לבן: ממיסים את השוקולד עם השמנת בבן מארי. מסירים מהמים החמים וטורפים עד שיהיה חלק.

2.טורפים פנימה את החמאה ואת החלמונים בזה אחר זה.

3. לחוד מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה תוך הוספה הדרגתית של הסוכר. מקפלים במהירות את הקצף לתערובת השוקולד.

4. מחלקים את התערובת ל-4-6 כוסות יין או כוסות אחרות. מקררים כשעה וחצי או עד שפני המוס ייקרשו חלקית.

מוס שוקולד חלב: מכינים את המוס לפי השלבים 1-4 בהכנת "מוס שוקולד לבן".

מעבירים בעדינות בכף את מוס השוקולד חלב על המוס הלבן שבכוסות ומחליקים לשכבה אחידה. מקררים 45 דקות או עד שפני המוס ייקרשו חלקית.

מוס שוקולד כהה: מכינים את המוס לפי השלבים 1-4 בהכנת "מוס שוקולד לבן".

 מעבירים בעדינות בכף את המוס הכהה על מוס השוקולד חלב שבכוסות ומחליקים לשכבה אחידה. מקררים כשעתיים או עד שייקרש. מכסים ביריעת פלסטיק אחרי שנקרש.

אם רוצים מקשטים בתלתלי שוקולד לבן או עלי שוקולד לבן.

מזמינה אתכם להצטרף לבישולים ולטיולים שלי גם באינסטגרם @lilach de-paz
וגם בדף הפייסבוק של הבלוג @חפש את האישה

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply