2 Comments

  1. natan grinbrg

    26 במרץ 2012 at 12:20

    כשהייתי ילד אמא שלחה אותי לקנות מצרכים לחג הפסח כמו קמח מצות דבש תותים וכו'…
    אמא שלי רצתה להכין עוגת דבש שכל שנה היינו אוכלים ממנה
    בגלל שהייתי ילד שובב אמרתי אני אעשה לנו הפתעה למשפחה והבאתי במקום מה היא שאמרה לי
    דברים נוספים
    הוספתי גבינת עיזים לקנייה ופירורי שוקלד
    כשמא שלי התחילה להכין את העוגה ,כמובן שהתנדבתי לעזור
    לקחתי איתי הגבינת עיזים והפירורי שוקולד והוספתי תוך כדי שאמא שלי מתעסקת עם התנור לתוך כל הבצק.
    אמא שלי שפכה את הבלילה לתבנית ואז מרחה את הדבש מלמעלה
    חחח אחרי שהניחה את התבנית בתנור התחילה לנקות ולשטוף את הכלים
    כעבור דקות היא ראתה הקופסה של הגבינה בתוך הארון של הסירים(דבר שנאלצתי לעשות )
    חחחחח שהיא שאלה אותי מה זה אז אמרתי לה .אני הולך לקרוא לו.
    אין לי מושג עד היום למה אמרתי את זה .כמובן שלאחר שחזרתי כולם דיברו על זה שהרסתי את העוגה
    אבל אמרתי להם שחלמתי על הגבינה וזה ייצא טעים
    עד היום כל שנה כמעט אני מכין את העוגה הזו לעוגת גלידה הכי טובה בעולם
    לאחר שזכו להרבה שבחים בין האמהות.
    המתכון:
    קמח מצות קילו
    סוכר חום כוס וחצי
    4 ביצים אורגניות
    תמצית וניל-כפית אחת.
    3 כפות שמן זית
    קורט מלח
    כ-200 גרם גבינת עיזים.
    -דבש לפי בטעם
    פירורי שוקולד
    חלב אורז כוס וחצי אפשר יותר

    אופן ההכנה:
    לוקחים את כל המרכיבים
    מערבבים הכל ביחד עד ליצירת בלילה לאחר מכן מכניסים לתבנית
    מכניסים לתנור ל40 דקות
    משאירים בחוץ כשעתיים
    מכניסים למקפיא ל-24 שעות
    ואז העוגה באמת הכי מוזרה אבל הטעימה ביותר!!

    מה שיצא בסוף זה המעדן לאביב שהכי מדהים בעולם
    וזה הולך ככה:

  2. לילך

    26 במרץ 2012 at 12:36

    נתן, זה נשמע מקסים, תשלח לנו את זה במייל עם תמונה ל- leev@bezeqint.net
    כך שנוכל לפרסם בדף מסודר.

Leave a Reply