ספינג'- סופגניות מרוקאיות
את הספינג'- הסופגניות המרוקאיות, אנחנו מכינים לא רק בחנוכה, אלא בעצם כל סיבה מתאימה לחגיגה ובעיקר- מקבלים את פני החתן והכלה בבוקר שלאחר חתונתם עם ספינג'ים חמים וכוס תה עם נענע טרייה.
זהו המתכון שהובא מפי אימי- אלופת הספינג'.
לערבב:
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
להוסיף: 2-3 כוסות מים פושרים וללוש.
להוסיף: 2 כפות סוכר
1 כפית מלח
1/4 (רבע) כוס שמן
וללוש היטב שנית. להתפיח ושוב ללוש ולהתפיח. (כל תהליך ההתפחה צריך לקחת בערך כשעה בחורף).
לקרוץ כדורים בגודל מנדרינה ולחורר חור באמצע. לטגן בשמן חם ועמוק. רצוי לפזר סוכר מעל, נהוג לפזר סוכר רגיל ולא אבקת סוכר. (הספינג'ים בתמונה לפני פיזור הסוכר).
חנוכה שמח ובתאבון!
אתם מוזמנים…
הצטרפ/י לרשימת התפוצה כדי לקבל עידכון על פוסטים חדשים בדף הבית בצד שמאל למעלה
♥ או חבב/י את דף הפייסבוק שלי ♥
Comments
Powered by Facebook Comments
Leave a Reply
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.