עוגיות קוואקר | דייסת קוואקר | #קוואקרבבוקר
לאורך השנים אני מחפשת אלטרנטיבה לארוחת בוקר שתהיה גם טעימה, גם משביעה וגם בריאה. הבאתי לכם 2 אפשרויות לארוחת בוקר כזו:
דייסת קוואקר
לא כל כך אהבתי את טעם הדייסה בילדותי. הכינו אותה מפתיתי קוסקוס בחלב. היום אני מתגעגעת לטעם הזה.
הכנתי את מתכון דייסת הקוואקר כפי שהופיעה על גבי האריזה ואז הכנתי אותה שוב וגיליתי שהסוד להכנת דייסה מעולה הוא:
- זה חייב להיות על בסיס חלב.
- חשוב להוסיף מלח.
- לאחר סיום הבישול הוספתי קוביית חמאה קטנה שנמסה לאיטה.
- אני הכי אהבתי את הדייסה עם שקדים וכפית סילאן מעל.
עוגיות קוואקר
באתר של Quaker Oats מצאתי כמה מתכונים חביבים, הכנתי את עוגיות הקוואקר לפי המתכון בשינוי קל- אני אוהבת את העוגיות של עגולות ו"מהונדסות" ולכן אני משטחת אותם אחרי שאני ממש יוצרת עיגול, חוץ מזה אני אוהבת לשרוף אותן טיפה בקצוות כי כך הטעם ארומטי, קראנצ'י וטעים יותר.
שימו לב שלפני שהעיסה נכנסת למקרר, נדמה שהיא נוזלית, תאבקו ברצון להוסיף עוד קמח. זה מסתדר מאליו כשהקוואר מתנפח וסופח אליו את הנוזלים.
משמאל: אחסונית איכותית מסדרת "בייקרי" של Sistema עם כף מדידה ייחודית לאחסון קוואקר, שדווקא התאימה לי לאחסון עוגיות…
- למתכון המלא הכנסו לאתר Quaker בעברית.
Comments
Powered by Facebook Comments
Leave a Reply
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.