ליהנות מאירוע עד הסוף… אדם וחווה

השבוע הייתי בהשקה של מתחם אירועים "אדם וחווה".

לראשונה זה הרבה זמן, נוכחתי לדעת שאפשר ליהנות באירוע.

עד כה ממש סבלתי באירועים. שילוב של מוזיקה צורמנית, אוכל שמוגש מאוחר מדיי, חלל קלסטרופובי ואנשים שמרשים לעצמם לעשן בתוך האולם- כל אלו גרמו לכך שלאחרונה נמנעתי להגיע לאירועים.

באדם וחווה שכנעו אותי שאפשר גם אחרת.

אפשר שיהיה גן רחב ידיים לכל המעשנים ואני אשאר במיזוג שלי נטול העשן,

אפשר שהחלל יהיה רחב ידיים, מעוצב ומזמין,

אפשר שהמנה העיקרית תהיה מעולה, באיכות שלא נופלת ממסעדת שף נחשבת ותוגש לשולחן בזמן שמתאים לי, בלי שתעמוד ותתקרר בגלל שהלכתי לרקוד או לשוחח בטלפון.

השף שוקה (שוקי קדוש האלוף), הגיש מנות טעימות, מגוונות ובעיקר בריאות.

מבחר סלטים עם חמיצות נהדרת, מנות מענגות ומיוחדות העשויות מחומרי גלם טריים והשראה ים תיכונית. מנות אחרונות ללקק את האצבעות המוגשות בבר בסגנון מטבח פתוח לעיני האורחים.

אציין גם את המלצרים החייכנים שהציעו לטעום ולנסות עוד ממבחר המנות המיוחד.

לאתר מתחם האירועים – אדם וחווה

בית הקנבס- מזכרת מיוחדת

אחת האטרקציות הכי טרנדיות היום הם בלוקי העץ של בית הקנבס.

תמונה שבה הצטלמנו בתחילת הערב הופכת לריבוע- בלוק עץ מרשים שכיף להניח על השידה.

יש משהו עם השראה וקריצה באופן שבו בלוקי העץ מונחים על עמדה בדמות עוגה ענקית שסביבה כולם מסתובבים כדי לחפש את עצמם…

הצלם היה נחמד, עבר בין השולחנות כדי לוודא שכל אחד מהאורחים קיבל בלוק עץ עם תמונתו.

מזכרת מדליקה שמשאירה טעם מתוק מהאירוע.

לאתר של בית הקנבס

על הפקת האירוע ויחסי הציבור אמון משרדה של לימור כרסנטי.

לאתר יחסי ציבור ומדיה- לימור כרסנטי

Comments

comments

Powered by Facebook Comments