סדנת שוקולד ומתוקים

סדנת שוקולד- פותחבכל שנה אנחנו נתקלים שוב באותה בעיה אז מה השנה נקנה או נכין ליום ההולדת, ליום הנישואין, או סתם כדי לחגוג מאורע. כמובן חוץ מהאיחול "שזאת תהיה הבעיה שלכם השנה", אתם בוודאי רוצים לשמוע מה כדאי לעשות יחד. המעשה השגרתי ביותר הוא לצאת למסעדה. מתלבשים יפה, מגיעים, יושבים בנחת, הכל מוגש ואם יש תלונות מפנים אותם  למלצר, לשף, לבעל הבית …

ישנו מקום אחד, טרנדי ומיוחד שבו אתם נותנים לעצמכם את המחמאות, אוכלים את התוצאות ומתאמנים על המיומנויות. בשבוע שעבר התארחתי והתנסתי בסדנת קינוחי שוקולד של "הסטודיו לבישול". מאסטר שף רק בלי תחרות, פשוט הנאה לאוהבים לבשל או לאלו שרוצים לדעת לבשל.

בסדנה קיימים שני מטבחים אחד חלבי ואחד בשרי (יש הכשר רבנות) השפית נעמה זעפרני, בעלת תאווה למקצוע, מובילה את המטבח החלבי במטרה להכין בבית מבחר של קינוחים ללא בהלה או צורך במיומנות מיוחדת, הכל פשוט וקל. הסדנה נערכת במרכז תל אביב במקום פשוט למראה ונעים המשרה אווירה של בית  ופועל מזה 8 חודשים.

חוויות מסדנת שוקולד

מתנסות, טועמות ומתלכלכות…    צילום תמונות: פבל מלין.

נעמה נתנה לנו טיפים חשובים למתחילים באומנות האפייה וגם לאלו שרוצים לדעת יותר, כמו:

  • את מוצרי החלב שדרושים כדאי להוציא חצי שעה לפני העבודה בהם כדי להגיע לטמפרטורת החדר.
  • את חלמון הביצה לא מחברים עם הסוכר בכל אפייה.
  • חשוב לאפות כשמזגן דולק בחדר. לאפייה חשובה טמפ' החדר.
  • בצק פריך יש לרדד בין שני דפי אפייה כדי שלא ידבק ובכל פעם להפוך.
  • לקינוחים פרווה אפשר להשתמש בשמנת צמחית במקום בחלבית, עדיף של ריץ וחלב קוקוס או חלב שקדים במקום חלב.

במהלך הסדנה המתוקה הכנו קרם ברולה, טעים ביותר טראפלס קלים ביותר להכנה וטארט קרם פטיסייר ופירות. – אתם מוזמנים לצפות בתוצאות.

שובר הנחהחוץ מסדנאת המתוקים, יש במקום עוד שלל סדנאות כגון: סדנת בישול בריא, סדנת איטליה הבשרית, סדנת בישול אסיאתי, סדנת סושי, בישול הודי, בשרים…

"הסטודיו לבישול" מעניק לקוראי "חפש את האישה" 15% הנחה על הרשמה זוגית לסדנה ו10% הנחה להרשמת יחיד, ע"י הזנת קוד קופון- 00129. לוח הסדנאות.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

  1. קארין

    3 ביוני 2013 at 12:23

    טיפים מעולים!
    נראה מקסים! וטעיםםם!!

    1. שושי ביטון

      3 ביוני 2013 at 15:17

      תודה, קארין, בהחלט סדנה מעשירה ומהנה!
      מה גם כשממש מכינים משהו באופן מעשי,
      אז קל לחזור ולהכין אותו בבית…
      אני מארחת המון וללמוד עוד כמה פינוקים
      זה תמיד טוב 🙂

  2. מוריה יורגראו

    9 ביוני 2013 at 10:03

    היה לי יום הולדת בשבוע שעבר וכולם שואלים אותי מה תרצי? אז הנה לי רעיון טוב …

    1. לילך

      9 ביוני 2013 at 10:21

      וואו, מוריה!
      המון מזל טוב לרגל יום הולדתך!
      שתזכי להרבה שנים של נחת, כיף, שוקולד ואהבה ♥♥♥

Comments are closed.