קרם ברולה כשר לפסח
מאת: השף עומר נחום- מלון רות רימונים צפת
1/2 ליטר שמנת מתוקה
1/4 מקל וניל
1/2 כוס סוכר לבן
5 חלמונים
מעט סוכר חום
- מחממים תנור ל- 140 מעלות.
- חוצים את המקל וניל לאורכו ומוציאים את הגרגרים.
- מחממים שמנת עם 1/4 כוס סוכר לבן וגרגרי מקל הוניל.
- בקערה נפרדת טורפים את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר לבן.
- יוצקים את השמנת בזילוף עדין אל החלמונים תוך כדי ערבוב. מסננים את התערובת ויוצקים לכלים מתאימים.
- מניחים את כל הכלים בתנית גדולה, מכניסים לתוך התנור ושופכים לתבנית הגדולה מים עד לחצי גובה של הכלים.
- אופים כ-30 דקות ומצננים היטב.
- לפני ההגשה מפזרים סוכר חום מעל הקרם ומקרמלים את הסוכר בעזרת מבער.
מתוך הספר:" טעמים ישראלים"
Comments
Powered by Facebook Comments
Leave a Reply
יש להתחבר למערכת כדי לכתוב תגובה.