עוגיות שקדים טבעוניות

המתכון הבא מגיע ישירות מסדנה טבעונית טעימה ומהנה של גילת רווה אור "יצירה טבעונית במטבח" בה השתתפתי לאחרונה.

כשהתכנסו להתחלת הסדנה בחצר הירוקה, כיבדה אותנו גילת בקנקן תה צמחים ובעוגיות המטריפות הללו. רק תנסו לאכול אחת, נראה אם תצליחו…

בלוגרית אוכל טבעוני

טעם העוגיות פשוט מושלם, אבל אפשר להתנחם בכך שהמרכיבים בריאים ואיכותיים.

על הסדנה והטעמים הטבעוניים אני מזמינה אתכם לקרוא בפוסט סדנאות הבישול הטבעוניות של גילת רווה אור

החומרים:

  • 200 גרם שקדים טחונים
  • 100 גרם סוכר קוקוס/ קנים אורגני
  • 1כפית זרעי צ'יה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כוס (80 גרם) שמן קוקוס במצב  נוזלי
  • 1/3 כוס ( 100 גרם) רסק תפוחים לא ממותק

אופן ההכנה:

מערבבים את השקדים עם  הסוכר, המלח וזרעי הצ'יה.

מוסיפים את שמן הקוקוס ורסק התפוחים,

מסדרים בתבנית שקעים סיליקון ואופים בחום של 160 מעלות כ- 40 דקות.

עוגיות שקדים טבעוניות

מדהים כמה שזה טעים.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

  1. איימי

    2 באפריל 2018 at 12:36

    היי! כמה זה 200 גרם קמח שקדים בכוסות?

    1. לילך

      2 באפריל 2018 at 12:49

      קצת יותר מכוס וחצי. בהצלחה!

Comments are closed.