קרם ברולה

קרם ברולה טעים
צילום: פבל מלין

437 גרם שמנת מתוקה

6 חלמונים

135 גרם חלב

75 גרם סוכר

10 גרם תמצית וניל

ההכנה:

מרתיחים את החלב בסיר קטן ובקערה נפרדת טורפים את הביצים עם הסוכר, מוסיפים את החלב לתערובת הביצים בשלוש פעמים בכדי ליצור השוואת טמפרטורות תוך כדי ערבוב מתמיד. מחזירים לאש לעוד כשתי דקות על אש נמוכה. מסננים ומעבירים לכלי חרס קטן. אופים ב- 90 מעלות כשעתיים עד לקבלת קרם רוטט במקצת אך יציב, ולאחר מכן יש לקרר את הקרם ולשרוף קרמל מלמעלה.

קרם בורלה

את המנה הטעימה והמומלצת הזו למדתי להכין בסדנת קינוחים שהתקיימה ב"הסטודיו לבישול".    צילום תמונות: פבל מלין.

להכנה מצולמת ומפורטת:

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

5 Comments

  1. קארין

    3 ביוני 2013 at 12:23

    וואוו!!
    איזו מקצועיות!
    יאמיי!

    1. שושי ביטון

      3 ביוני 2013 at 15:23

      כן, אין על נעמה.
      הקינוח הזה ממש טעים
      וגם דיי פשוט.

  2. מוריה יורגראו

    9 ביוני 2013 at 11:10

    לילך יש לי הצעה : כמו ששלחת לנו דוגמיות של בושם , שלחי לנו דוגמיות של מאכלים וקינוחים עליהם את/ שושי כותבת לנו ………

Leave a Reply