טראפלס ושוקולד ג'אנדויה

 את המנות הטעימות הללו הכנתי בסדנת קינוחים שהתקיימה ב"הסטודיו לבישול" בה השתתפתי עם עוד בלוגריות מקסימות. מכל הקינוחים, אלו הקינוחים הכי פשוטים!

טראפלסטראפלס

250 גרם שמנת מתוקה

500 גרם שוקולד מריר

ממיסים על בן-מארי שוקולד. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מורידים מהאש, יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים בתוך אבקת קקאו.

יותר פשוט מזה אין. בבית הכנתי את הטראפלס בתוך תבניות סיליקון שניתן להשיג ב "שף דיפו" או בכל חנות מקצועית שמספקת אביזרים לקונדיטוריות.

טראפלס הכנה

צילום: פבל מלין

שוקולד ג'אנדויה

300 גרם שוקולד

100 גרם אגוזים

300 גרם מחית פרלינה

ממיסים שוקולד ופרלינה בקערה על בן מארי, מורידים מהאש ומוסיפים את האגוזים

משטחים על גבי תבנית ומקררים.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

2 Comments

  1. קארין

    3 ביוני 2013 at 12:23

    אני חייבת להכין!
    תודה רבה על המתכון!

    1. שושי ביטון

      3 ביוני 2013 at 15:23

      בשמחה! זה ממש פשוט וטעים!

Leave a Reply