בראוניז שוקולד טעים וכשר לפסח של נחמה ריבלין

בראוניזביום שישי האחרון, ערב ליל הסדר, התפרסם בידיעות אחרונות המתכון המעולה של אשת הנשיא, נחמה ריבלין.

אני מאוד אוהבת מרשמים נשיאותיים, בעיקר כאלו שאשת נשיא ישראלי חתומה עליהם ורצתי מיד להכין את המתכון. המתכון ממש קל, מהיר וכייפי להכנה.

הבראוניז יצאו קצת מתוקים מדיי לטעמי והכנתי שוב עם שינויים קלים: במקום כוס וחצי סוכר- רק כוס סוכר ובמקום כוס וחצי קמח מצה וכפית אבקת אפייה (במתכון המקורי) אני השתמשתי בקמח תופח לפסח של אסם וויתרתי על האגוזים הגרוסים, אם אתם מאוהבי האגוזים, אתם מוזמנים להוסיף 150 גרם אגוזים טחונים גס.

יצאה עוגת בראוניז חלומית!

עוגת בראוניז של רעיית הנשיא

המרכיבים (לאחר שינויים קלים):

  • חבילת חמאה (אפשרי מרגרינה לגרסה פרווה)
  • 150 גרם שוקולד מריר משובח
  • כוס סוכר (בגרסה המקורית- כוס וחצי)
  • חבילת קמח תופח לפסח של אסם
  • 4 ביצים

 אופן ההכנה:

להמיס שוקולד עם חמאה, להוסיף הסוכר ולבחוש, כשטיפה מתקרר להוסיף הקמח התופח הכשר לפסח והביצים.

לאפות ב- 180 מעלות כעשרים דקות.

בראוניז שוקולד כשר לפסח

תודה לגברת נחמה ריבלין על מתכון מנצח!

בתאבון וחג שמח!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments